Naar inhoud
Vw Header Landingspagina

Volkswagen Chiptuning

Volkswagen Chiptuning op maat!

Op zoek naar chiptuning voor uw Volkswagen? Digicar biedt een breed scala aan mogelijkheden tot het behalen van meer vermogen, met als doel meer rijcomfort te realiseren voor uw Volkswagen.

Digicar is een van de weinige aanbieders die de ontwikkeling van Volkswagen chiptuning volledig in eigen beheer heeft. Dit betekent een volledig op maat gemaakte Volkswagen chiptuning, ingericht op uw persoonlijke behoeftes. Door gebruik te maken van uitgebreide diagnosetechnieken en door live data- en/of vermogensmetingen uit te voeren, biedt Digicar altijd het meest optimale resultaat voor uw auto. Inclusief levenslange garantie op de software! In praktijk zal uw auto van onderuit beter oppakken, een mooier koppelverloop hebben en in een breder werkgebied optimaler presteren.

Vermindering brandstofverbruik

Naast het extra vermogen wat uw VW krijgt, kan chiptuning een aanzienlijke brandstofbesparing opleveren. Een besparing van wel 5-10% is mogelijk na het chippen van uw VW. Let wel; harde garanties kan een tuner hier nooit op geven, er zijn tenslotte (te) veel externe factoren die het brandstofverbruik (positief of negatief) kunnen beïnvloeden.

Kwaliteit voor uw Volkswagen

Digicar biedt altijd levenslange garantie op de chiptuning van uw Volkswagen. Naast onze uitgebreide garanties, garanderen wij u een meest zorgvuldige werkwijze, de best mogelijke kwaliteit en maatwerk. Belangrijk om te weten is dat Digicar beschikt over een moderne testomgeving waarbij alle rijomstandigheden gesimuleerd kunnen worden op onze Superflow 4 x 4 testbank. Bovendien ontvangt u bij ons op aanvraag een gratis leenauto terwijl wij uw VW chippen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Volkswagen? Zoek hieronder uw model Volkswagen of neem meteen vrijblijvend met ons contact op om te kijken wat er mogelijk is voor uw Volkswagen!

 

Neem contact op

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Chiptuning Volkswagen motoren

Onze jarenlange ervaring (sinds 2004) op het gebied van motormanagement systeem aanpassingen zorgen ervoor dat wij hoogwaardige kwaliteit chiptuning voor uw VW kunnen bieden. Vermogenswinst van boven de 30% is geen uitzondering, uiteraard is dit volledig afhankelijk van uw eigen persoonlijke voorkeur! De meest voorkomende en de best optimaliseerbare Volkswagen motoren zijn de TDI, TFSI, TSI, GT, GTE en GTI motoren. Veel van deze motoren worden in verschillende varianten uitgebracht. Dit worden geknepen motoren genoemd. Dit zijn motoren die door Volkswagen softwarematig worden begrenst. Op deze manier levert dezelfde motor minder vermogen op, hierdoor kan Volkswagen dezelfde motor voordeliger aanbieden. Deze geknepen motoren kunnen gemakkelijk veel vermogen erbij krijgen door ze te chippen, aangezien ze dus minder vermogen leveren dan ze kunnen. Bij Volkswagen zijn zowel verschillende turbo diesel als turbo benzine motoren goed te 'chiptunen'.

Populaire modellen

Chiptuning Golf

De Golf gaat ondertussen al even mee. Al jaren is de Golf het populairste model van Volkswagen. Ondertussen zitten we al bij de 7e generatie van de Golf. De compacte middenklasser van Volkswagen is bij Digicar ondertussen ook al ruim bekend. Deze wagens van Volkswagen verlenen zich goed voor maatwerk chiptuning. Veel van de moderne Golf modellen bevatten geknepen motoren waardoor er veel winst te behalen. De moderne varianten van de Golf, merendeel vanaf de Golf IV zijn zo goed als allemaal te chippen, de turbo motoren bieden allemaal interessante mogelijkheden. de wat oudere motoren bieden ook verschillende mogelijkheden, vooral de turbodiesel of V5 en VR6 blokken kunnen goed geoptimaliseerd worden.

Chiptuning Polo

De Polo, de iconische kleine compacte wagen van Volkswagen is ondertussen niet meer van het straatbeeld weg te denken. Net als de Golf behoord te Polo al even tot het modellenscala van Volkswagen. Bijna alle motoren van de moderne Polo zijn goed te chippen. Waar voorheen bijna alleen de Dieselmotoren mogelijkheden boden tot chiptuning, bieden sinds de komst van de FSI, TSI en TFSI de benzine motoren ook goede mogelijkheden tot chiptuning. Deze motoren hebben een uitgebreider motormanagement systeem dan de oude modellen waardoor er softwarematig meer aan te passen is. Der TSI en TFSI beschikken over een turbo, turbo motoren bieden meestal goede mogelijkheden voor extra vermogen. Net als bij de Golf beschikt de Polo ook over verschillende geknepen motoren die goed te optimaliseren zijn voor betere rijprestaties.

Chiptuning GTI

Volkswagens antwoord op de vraag naar de beste prestaties. De GTI varianten zijn te vinden bij de Golf, Polo en Lupo modellen van Volkswagen. Een net wat sportiever uiterlijk en aanzienlijk meer vermogen zorgen ervoor dat de GTI reeks van Volkswagen al jaren een succes is. Sinds de Golf IV zijn de GTI modellen van volkswagen ook goed te chippen. Chiptuning van uw GTI zorgt ervoor dat uw GTI beter van onderin oppakt en beter presteert tijdens het rijden.

Chiptuning Scirocco

Ziet de Golf er niet sportief uit, dan is misschien de Scirocco misschien een leuke Volkswagen. In 2008 besloot Volkswagen de Scirocco nieuw leven in te blazen en bracht de nieuwe Hatchback uit. Dit model was motorisch identiek aan de Golf, dit biedt dus dezelfde mogelijkheden tot chiptuning als de Golf. Dit betekend dat er genoeg mogelijkheden zijn tot wat extra vermogen voor uw Scirocco.

Chiptuning Caddy

Op basis van de golf 1 werd de eerste Caddy in 1980 geïntroduceerd. de 2e generatie Caddy was gebaseerd op basis van de Polo en de generatie Caddy zoals we hem nu kennen is gebaseerd op basis van de Touran. De Caddy, een van Volkswagens meest veelzijdige modellen, interessant voor zowel het gezin als bedrijfswagen. Net als verschillende modellen van Volkswagen zijn de modernere generaties van de Caddy goed te chippen. Voorheen alleen de diesel motoren maar tegenwoordig de turbo benzine motoren ook. Laat u informeren naar de mogelijkheden voor uw Caddy.

Chiptuning Passat

Opzoek naar een snelle manier om meer vermogen te krijgen voor uw Passat? Chiptuning biedt die mogelijkheid. Zowel de turbo benzine en diesel motoren die in de Passat zitten zijn goed te optimaliseren door middel van chiptuning en bieden uw Passat meer rijcomfort. Laat uw informeren wat wij voor uw Passat kunnen betekenen.

Chiptuning Crafter

Op zoek naar meer trekkracht voor uw Crafter waardoor werkelijk geen enkele taak meer teveel gevraagd is voor uw bestelwagen? Chiptuning biedt de uitkomst door enkel de software van uw Crafter aan te passen. De VW Crafter werd enkel in een turbo diesel variant op de markt gebracht, wat betekend dat iedere Crafter mogelijkheid biedt tot mooie vermogenswinsten.

Chiptuning Transporter

De betrouwbare en ruime Transporter van Volkswagen. Of u hem nou rijdt als ruime gezinswagen, bedrijfsbus of misschien zelfs als camper. Deze veelzijdige bus van Volkswagen biedt ook op het gebied van chiptuning verschillende mogelijkheden. De verschillende TDI en TSI motoren zijn goed bekent bij Digicar en beiden voor ieder wat wils goede uitkomsten.

Chiptuning Touareq

Volkswagen rasechte eigen terreinwagen. Toen de SUV-markt sterk aan het groeien was kon Volkswagen natuurlijk niet achter blijven. Daarom ontwikkelde Volkswagen samen met Porsche de Touareg. De Touareg is sinds het begin uitgevoerd met dikke motoren,. deze sterke motoren waren ervoor bedoeld dat geen enkel terrein teveel voor was voor de Touareg. Deze motoren van de Volkswagen Touareg zijn nog goed te optimaliseren met chiptuning waardoor ze beter van onderuit op zullen pakken en betere prestaties zullen leveren.

Overige Volkswagen modellen

Chiptuning Volkswagen Touran

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Volkswagen Touran? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

Chiptuning Volkswagen EOS

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Volkswagen EOS? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

Chiptuning Volkswagen Amarok

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Volkswagen Amarok? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

Chiptuning Volkswagen Pheaton

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Volkswagen Pheaton? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

Chiptuning Volkswagen Jetta

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Volkswagen Jetta? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

Chiptuning Volkswagen Tiguan

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Volkswagen Tiguan? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

Chiptuning Volkswagen Beetle

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Volkswagen Beetle? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

 

Deel deze pagina