Naar inhoud
Alfa Header Chiptuning Landingspagina

Alfa Romeo Chiptuning

Chiptuning Alfa Romeo - Benieuwd naar mogelijke manieren om meer vermogen te krijgen uit uw Alfa Romeo? En hierbij al eens gekeken naar de mogelijkheden van Chiptuning voor Alfa Romeo? Chiptuning voor Alfa levert uw auto aanzienlijk meer vermogen zonder dat er iets fysieks wordt aangepast aan de motor. Puur softwarematig dus.

Digicar levert Alfa Romeo chiptuning volledig op maat, compleet afgestemd op uw wensen. Al sinds 2004 zijn wij actief of het gebied van Chiptuning en hebben het compleet in eigen beheer. Dit betekent dat wij enkel en alleen de hoogste kwaliteit chiptuning voor uw Alfa Romeo aanbieden. Deze kwaliteit garanderen wij u doordat we werken met de meest moderne apparatuur en hoogste interne kwaliteit eisen. Wij zijn pas klaar met het chippen van uw Alfa Romeo als wij samen met u tevreden zijn met het geboekte resultaat. Wij bieden op al onze software modificaties aan uw auto standaard levenslange garantie.

Wat levert Chiptuning op voor uw Alfa Romeo?

Alfa Romeo staat niet alleen bekend om zijn gelikte Italiaanse design maar ook om zijn sportieve rijgedrag. Dit sportieve rijgedrag kan zelfs nog iets sportiever wanneer u uw Alfa laat chippen. Dit kan tot rond de 30% extra vermogen opleveren.

Alfa Chiptuning zorgt ervoor dat uw auto beter reageert in de diverse toerengebieden. Met name het werkgebied, maar soms worden ook hogere top snelheden behaald. Het eerste komt het dagelijks rijcomfort van uw auto zeer ten goede. Ook is het goed mogelijk dat uw Alfa Romeo zuiniger gaat rijden bij normaal gebruik. Dit is echter mede afhankelijk van onder meer rijgedrag en condities.

Waarom gebeurt dit niet af-fabriek?

Alfa haalt standaard af-fabriek niet het “maximaal” haalbare vermogen uit hun auto vanwege verschillende redenen. Om te beginnen kiest Alfa ervoor om een balans te vinden tussen vermogen, duurzaamheid, weersextremen en globale verschillen in olie- en brandstofkwaliteit. Hierdoor dus optimaal vermogen of vermogensverloop.

Uiteraard betekent dit niet dat uw Alfa Romeo na chiptuning niet meer voldoet aan de milieu eisen of dat de auto minder lang mee gaat. Uw auto kan zelfs zuiniger worden en ook levensduur heeft bij normaal rijgedrag niet te lijden als uw Alfa gechipt is.

Tevens biedt Alfa Romeo soms hetzelfde motorblok aan met een verschillend standaard vermogen. Bij dergelijke “geknepen” motoren is aanzienlijk meer vermogen haalbaar na chiptuning.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van chiptuning voor uw Alfa Romeo? Zoek hieronder uw model op of neem contact met ons op!

 

Neem contact op

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Populaire modellen

Chiptuning Alfa-Romeo MiTo

Sinds 2008 behoort de MiTo tot het wagenassortiment van Alfa Romeo. De Alfa Romeo MiTo is een compacte, vlot ogende hatchback en bevat de nieuwe designformule van Alfa Romeo. Niet alleen qua uiterlijk is Alfa veranderd, motorisch beschikt de MiTo ook over vernieuwde motoren die tevens weer nieuwe mogelijkheden bieden voor chiptuning. Waar voorheen met name de dieselmotoren van Alfa Romeo interessant waren om te chippen, laten nu de turbo benzinemotoren zich ook uitstekend chiptunen. Kijk op onze website voor de mogelijkheden tot het chiptunen van uw MiTo of neem contact met ons op.

Chiptuning Alfa-Romeo Giulietta

De eerste Guillietta rolde in 1954 van de band bij Alfa. In 1977 dook de Guillietta nog een keer op in het assortiment van Alfa Romeo en sindsdien was het vrij stil rond deze Guilietta. Tot dat 2010 Alfa nog een poging waagde en de Guillietta opnieuw uitbracht.

Dit keer in de vorm van een gelikte hatchback. De nieuwe Guillietta bevatte net als de eerder genoemde MiTo de nieuwe Designformule. Ook hier bieden we bij zowel de turbodiesel als de turbobenzine motoren uitstekende resultaten met Digicar chiptuning. Zo beschikt de Guillietta over de welbekende JTDm dieselmotoren en over de turbo MultiAir motoren. Turbomotoren waarbij we met chiptuning meer rijcomfort, performance en koppelverloop realiseren. Zeker ook bij de af fabriek geknepen motorvarianten.

Wanneer u de diverse turbomotoren van de Guillietta laat chippen worden ze door ons optimaal afgesteld precies aansluitend op uw wensen. Maatwerk chiptunen dus.

Chiptuning Alfa-Romeo Giulia

Met de aankondiging van de nieuwe Giulia is het niet de eerste keer dat Alfa Romeo een oud model opnieuw tot leven roept, en hoe! De nieuwe Gulia is een sportieve luxewagen op hoog niveau en hiermee gaat Alfa de concurrentie aan met onder meer de 3 serie van BMW en de C-Klasse van Mercedes-Benz.

Chiptuning Alfa-Romeo JTD Motoren

De JTD of de wat nieuwere JTDm / JTD(m) motoren van Alfa Romeo zijn de blokken die je kan vinden in de meeste Alfa modellen. Vrijwel al deze Turbo dieselmotoren bieden goede mogelijkheden tot onze maatwerk chiptuning.

Genoemde motoren zijn o.a. te vinden in de volgende modellen: De 147 / 156 / 159 / 166 / Brera en in de GT. Als je opzoek bent naar hoogwaardige chiptuning van een van deze Alfa Romeo modellen, zoek dan niet verder.

Bij Digicar zijn deze motoren meer dan goed bekend en middels onze maatwerk werkwijze op het gebied van chiptuning en onze autotechnische kennis, ervaring, diagnosemiddelen en 4 x 4 testbank stellen wij uw Alfa optimaal voor u af. Per toerental en gaspedaalstand en aansluitend aan uw specifieke autowensen.

Zoek hierboven uw model Alfa of neem met ons contact op om de mogelijkheden van chiptuning rw bespreken voor uw JTD/ JTDM/ turbo benzine variant Alfa Romeo.

 

Deel deze pagina