Naar inhoud
Chiptuning Skoda Octavia Header

Skoda Chiptuning

Chiptuning Skoda - Zoek niet verder want Digicar biedt verschillende op maat gemaakte chiptuning pakketten uniek voor uw Skoda. Na onze chiptuning zal uw Skoda sportiever en comfortabeler aanvoelen en zult u nog meer rijplezier ervaren.

Digicar is al jarenlang toonaangevend in de markt op het gebied van onder meer maatwerk chiptuning. We doen er dan ook alles aan om u weer tevreden met uw getunede Skoda te laten wegrijden. Dit is alleen te realiseren door maatwerk te leveren. Uw Skoda precies geoptimaliseerd zoals u het wenst en als prettig ervaart.

Vermogenswinst Skoda Chiptuning

Chiptuning van uw Skoda kan uw auto al snel 30% aan extra vermogen opleveren. Het chippen zorgt ervoor dat uw Skoda een beter koppelverloop krijgt. De auto zal beter van onderuit oppakken en vloeiender in een breder werkgebied lopen. Het komt dan ook zeker het algehele rijgedrag ten goede.

Tevens zal de trekkracht van uw Skoda hoger liggen nadat hij gechipt is. De TSI en de TDI Volkswagens motoren (VAG) die Skoda hanteert zijn erg veel voorkomend. Niet alleen in de diverse modellen, maar ook bij Digicar. Chiptunen is dan ook een absolute aanrader.

Waarom Skoda chiptuning?

Skoda’s worden niet standaard affabriek geleverd met het best of mooist haalbare vermogen, dit doet Skoda echter zeer bewust. Wereldwijde typegoedkeuring en behoud van marge op het vermogen (met het oog op extreme omstandigheden) of lager onderhoudsniveau en brandstofverschillen zijn hiervan de oorzaak.

Ook worden dezelfde motoren met een variërend aantal Pk’s aangeboden zodat het model in een lager en hoger prijs segment aangeboden kan worden zonder fysieke aanpassingen. Deze auto’s hebben een zogenoemde ‘’geknepen’’ motor die bewust minder vermogen hebben ten opzichte van het opvolgende type. Als u betreffende Skoda laat chippen is er nog eens een extra stap in vermogen mogelijk.

Tevens kan na chiptuning en bij normaal gebruik uw brandstof verbruik verminderen. Particulier is het hierop echter niet mogelijk garanties te geven, externe invloeden spelen namelijk ook een rol.

 

Neem contact op

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Chiptuning Skoda met levenslange garantie

Bij Digicar staan uw wensen en tevredenheid voorop. Met onze uitgebreide technische vakkennis leveren wij uitsluitend de hoogste kwaliteit chiptuning voor uw Skoda. Om deze kwaliteit te waarborgen beschikken wij over de modernste apparatuur waaronder een 4x4 testbank.

Met deze testbank en diagnosemiddelen kunnen we alle rijomstandigheden simuleren en alles tot in de kleine details testen en controleren.

Al onze chiptuning wordt speciaal op maat gemaakt, speciaal gericht op uw auto, wensen en eisen ten aanzien van tuning. Het geeft u ook zekerheid en de garantie op een betrouwbare modificatie. Om dit te onderstrepen bieden op alle software aanpassingen die wij verrichten aan uw Skoda levenslange garantie. Tevens ontvangt u een gratis leenauto op aanvraag terwijl wij uw Skoda chippen.

Benieuwd hoeveel extra vermogen uw Skoda kan krijgen na chiptuning? Zoek hieronder uw model op of neem contact op met ons om u te laten informeren naar de mogelijkheden voor uw Skoda.

Populaire modellen

Chiptuning Skoda Octavia

De Octavia is de ruime gezinswagen van Skoda. Niet alleen een goede gezinswagen maar ook een zeer populaire wagen om zakelijk te rijden. De Octavia maakt net als zoals de rest van het Skoda assortiment gebruik van VAG motoren – Volkswagen Audi Groep – veel voorkomende en betrouwbare motoren waarbij over het algemeen chiptuning een uitstekende optie is.

De Skoda Octavia is een uiterst populair model uit het Skoda assortiment, mede door zijn ruimte en strakke lijnen. Doordat de Octavia qua grote de ideale tussenweg is tussen de kleinere Skoda Fabia en de grotere Skoda Superb, spreek het een ruime doelgroep aan. Specifiek de turbo motoren (naast turbodiesels ook bijv. de TSI, FSI en TFSI benzine motoren) lenen zich bijzonder goed voor onze tuning. Het biedt meer comfort en betere rijeigenschappen. Niet alleen dus vermogenswinst maar ook souplesse en meer trekkracht.

Chiptuning Skoda Fabia

De kleinere Skoda Fabia is eveneens zeer populair onder zowel particuliere bestuurders, maar ook zakelijke rijders. Vanwege zijn wat compactere vorm is de auto voordelig te rijden. Echter biedt de auto genoeg ruimte en is hij zeker niet klein van stuk.

Net als bij de meeste auto’s uitgerust met een van de VAG motoren, zijn naast de diesel uitvoeringen ook de benzine turbo motoren uitstekend te chippen. Als de auto in goede staat van onderhoud is qua rijprestaties en perfomance dan ook altijd van meerwaarde bij een turbo variant.

Het zorgt ervoor dat uw Fabia van onderuit toeren meer pit heeft en het algehele rijcomfort in een breed toerengebied positief beïnvloedt. Laat u gerust informeren naar de mogelijkheden van chiptuning voor uw Skoda Fabia.

Chiptuning Skoda Superb

Ruimte en comfort, dat is wat je mag verwachten van de Skoda Superb. De Superb is een auto waarin je net zo graag wordt rondgereden als dat je zelf rond rijdt. In die zin geen tekortkomingen dus. Deze wat zwaardere auto leent zich natuurlijk wel goed voor wat extra vermogen en trekkracht. Chiptuning is dan ook bij dit topmodel van Skoda weer van duidelijke meerwaarde!

Door met chiptuning de originele software van uw Superb te herschrijven en te optimaliseren krijgen zowel de turbo benzine- en diesel motoren bij de Skoda Superb aanzienlijk meer vermogen, ten gunste van het rijgedrag.

Benieuwd naar chiptuning voor uw Skoda Superb en het extra vermogen wat uw Superb erbij kan krijgen? Neem contact op of zoek hierboven uw auto op.

Chiptuning Skoda Yeti

De Skoda Yeti is een relatief compacte SUV en daarmee eigenlijk een onverwacht grote speler in de SUV tak. Skoda’s relatief nieuwe en tevens eerste succesvolle auto in dit segment. Je kan wel stellen dat de Yeti echt van alle markten thuis is. Dankzij zijn 4x4 aandrijving en hoge instap is het een robuuste auto waarvoor de meeste terreinen geen enkel probleem zijn.

Vanwege zijn strakke en compacte uiterlijk is het echter ook een prima stadsauto. 2 compleet verschillende segmenten voor 1 auto. Door onze unieke maatwerk werkwijze kunnen we chiptuning perfect laten aansluitend bij zowel de Yeti stadsauto als de Yeti terreinwagen. Kortom chiptuning is ook voor dit type Skoda weer een zeer interessante optie.

 

Deel deze pagina