Naar inhoud
Porsche Panamera Chiptuning Header

Porsche Chiptuning

Chiptuning Porsche - Uw snelle Porsche nog niet helemaal zo sportief als u zou willen? Al eens overwogen om uw Porsche te laten Chiptunen? Chiptuning is voor u een van de meeste eenvoudige, snelle en betrouwbare manieren om uw Porsche meer kracht, sportiviteit en verbeterde rijprestaties te bewerkstelligen. Kortom we laten rijeigenschappen perfect aansluiten bij het uiterlijk van de auto en uw wensen als autoliefhebber.

Bij Digicar is uw auto al sinds 2004 in vertrouwde en vakbekwame handen. We beschikken over een hypermoderne testruimte inclusief 4x4 testbank en de nieuwste diagnosetools om chiptuning perfect voor u uit te voeren. Ontwikkelen en herschrijven van (tunings)software is niet alleen in eigen beheer, we voorzien talloze bedrijven (Ook Porsche dealers en Porsche specialisten) in de automotive branche of binnen de racerij oplossingen op het gebied van prestatieverbetering, chiptuning en voertuigoptimalisatie.

Waarom Porsche chiptuning?

Af fabriek zijn de meeste Porsche’s natuurlijk al snel en gericht op sportieve prestaties. Sommige motoren kunnen echter nog best wat pit gebruiken. Ook is vaak nog lang niet alle potentie gebruikt, en dat merk je ook qua rijgedrag. Hier gaat chiptuning verder gaat en haal je een optimaal rendement uit de mogelijkheden.

Standaard leveren fabrikanten de Porsche af zonder het optimale vermogen of de meest ideale afstelling. Porsche doet dit om verschillende redenen. De auto’s van Porsche worden wereld wijd op de markt gezet. Ook in gebieden met extreme omstandigheden. Denk aan weersinvloeden, maar ook op het gebied van brandstof -en oliekwaliteit. Verder zit er verschil in regelgeving en (verbruik)normen.

Porsche kiest daarom bewust voor een compromis. Een balans tussen normen, brandstofverbruik, onderhoud, snelheid en prestaties. Binnen die marge is ruimte voor verbetering middels chiptuning. Fine-tuning op plekken waar de fabrikant ervoor kiest om dat bewust niet te doen.

Vermogenswinst Porsche

Chiptuning Porsche kan zorgen voor een forse vermogens toename. Hierbij is chiptunen van de turbovarianten (zowel diesel als benzine motoren van Porsche)qua resultaat natuurlijk het meest interessant. Het chippen van uw Porsche zorgt bovendien voor een verdere verbetering van koppelverloop.

Uw auto zal onderin mooier op het gas reageren en vervolgens sterker door een breder toerengebied lopen. Dit bevordert niet alleen sportiviteit en rijeigenschappen, ook het rijcomfort van uw Porsche neemt toe na chiptuning.

Zekerheid bij Digicar

Digicar is een van de bekendste tuners in Nederland en zeer ervaren in het tunen van Porsche’s. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Digicar hanteert alleen de hoogste kwaliteit software modificaties. Ontwikkeling van tuningssoftware alsmede andere softwareoplossingen die we voor de automotive branche bieden, vind op zorgvuldige wijze en volledig beheer plaats.

Kwaliteit garanderen we doordat er wordt gewerkt met de meest moderne meet- en diagnoseapparatuur. Technische kennis is in ons bedrijf zelf aanwezig en bovendien hebben we jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning. U krijgt precies wat u mag verwachten.

Digicar beschikt als aangeven over een hypermoderne 4x4 testbank en testarea. Hier kunnen we rijomstandigheden en rijgedrag compleet simuleren en testen op volle snelheid en hoge toerengebieden. Wij stellen uw Porsche optimaal af in deze gebieden en monitoren zorgvuldig technische. We meten dus niet alleen het vermogen, maar houden scherp in het ook of dit op verantwoorde wijze tot stand komt.

Niet alleen bent u door onze werkwijze zeker van de hoogste kwaliteit, u krijgt op al onze softwaremodificaties ook garantie zolang u uw Porsche in bezit heeft.

Uw Porsche laten chippen? Kijk hieronder naar de mogelijkheden voor uw Porsche of neem contact met ons op.

 

Neem contact op

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Populaire modellen

Chiptuning Porsche Panamera

Wanneer je Porsche mengt met een bijvoorbeeld Mercedes-Benz of BMW, kan men zich wellicht als uitkomst de Panamera voorstellen. Porsche’s sportwagen gecombineerd met zakelijke eigenschappen.

De introductie van dit model was al wel succesvol, het vervolg mag er helemaal zijn.

De Panamera van Porsche combineert het sportieve karakter met exclusiviteit en comfort en vormt zich tot een unieke wagen. Ondanks dat Porsche met de Panamera een andere kant op is gegaan als we van Porsche gewend waren, is de Panamera duidelijk te herkennen als onderdeel van de Porsche familie.

Met chiptuning bieden we de kans om het zakelijke karakter van de Panamera verder om te buigen naar sportiviteit en prestaties.

Voor zowel de 3.0 TDI motoren, de E-Hybride en bij de Turbo S bieden we uitstekende chiptunings mogelijkheden.

Chiptuning Porsche Cayenne

De Luxe en comfortabele SUV van Porsche. De Cayenne heeft verschillende kenmerken van de eerdere Q7 van Audi gedoopt in een Porsche laag. De motoren zijn samen met Volkswagen ofwel binnen de VW/Audi groep ontwikkeld. Niet alleen motorisch erg betrouwbaar, maar betreffende turbomotoren bieden weer goede mogelijkheden voor onze maatwerk tuning.

Met chiptuning zal uw Cayenne vanuit een laag toerental nog beter oppakken en comfortabeler aanvoelen in een breder werkgebied. Laat u gerust informeren omtrent de mogelijkheden om

uw Cayenne te chippen.

Chiptuning Porsche 911

De Porsche 911, het meest iconische en legendarische model van Porsche. De super sportwagen van Porsche en een model dat zelfs de niet autokenners en wereldwijde bekendheid geniet. Het model is voor het eerst in het leven geroepen in 1968.

Het model heeft al meerdere facelifts gehad, maar altijd is men trouw geweest aan het design van de eerste 911. De 911 Porsche is door het leven gaan als verschillende model typen. Zo zijn de 964 en de 990 serie allemaal op basis van de 911 uitgebracht.

Naast het duidelijk herkenbare design stond de 911 ook bekend om zijn prestaties op de weg. Wie een Porsche rijdt houd over het algemeen van snelheid en sportieve rijeigenschappen.

Voor wie de standaard Porsche 911 nog wel wat sneller mag, is chiptuning een prachtige manier om deze Porsche net even dat beetje extra te geven! Puur chiptuning wordt uitsluitend in het motormanagement systeem uitgevoerd. Een softwarematig optimale afstelling dus, waardoor met name de Porsche turbomotoren aanzienlijk meer vermogen krijgen. Met name gericht op betere prestaties in een breder toerengebied van uw 911.

Chiptuning Porsche 718

De Porsche 718, beter bekend als de Boxster en de Cayman modellen. Beide ook bekende types van Porsche. De Boxster kennen we ondertussen al weer even als een vlotte cabrio, maar de Cayman is relatief nieuw in het Porsche modellenscala. Beide auto’s zijn wat compactere modellen van Porsche.

Beide auto’s zijn niet de minste auto’s in het straatbeeld. Als autoliefhebber is chiptuning natuurlijk een interessant optie en ook bij de turbo uitvoeringen van deze Porsches direct van meerwaarde! Chiptuning geeft uw Boxster- Cayman aanzienlijk extra vermogen zonder dat er motorisch iets wordt aangepast. Een softwarematig verfijnde afstelling dus. Chiptuning zal duidelijk ten goede komen van de rijprestaties van de Boxster of Cayman. Benieuwd hoeveel extra vermogen er bij uw Boxster/Cayman bij kan komen na Digicar chiptuning? Zoek hierboven uw model op of neem vrijblijvend contact op.

 

Deel deze pagina