Naar inhoud
Blanco Header Landingspagina

Seat Chiptuning

Uw Seat laten chiptunen voor wat extra pk’s en trekkracht? Dan bent u bij Digicar aan het juiste adres! Digicar biedt diverse, speciaal op maat geschreven chiptuning aan voor uw Seat. Hiermee haalt u meer rijplezier en prestaties uit uw Seat als ooit tevoren.

Seat, onderdeel van de Volkswagen/Audi groep, biedt veel modellen waarbij de mogelijkheid van chiptuning en het behalen van vermogenswinst zeer interessant is.

Seat hanteert dezelfde, zeer betrouwbare motoren die bijvoorbeeld ook te vinden zijn in Volkswagen. Digicar is in het bijzonder thuis met het programmeren van deze motoren en kunnen dit bovendien aansluiten bij uw wensen ten aanzien van het chippen.

Vermogenswinst door chiptuning

Chiptuning is voor u een van de meest eenvoudige en betrouwbare manieren om meer Pk’s en/of trekkracht uit uw Seat te behalen. Digicar chiptuned diverse Seat modellen al sinds 2004. We beschikken over de ervaring en vakkennis waardoor we de hoogste kwaliteit op maat chiptuning garanderen.

Wanneer u uw Seat laat chiptunen is een vermogenswinst van zo’n 30% goed mogelijk. De TSFI, TDI en ook de Cupra motoren van Seat bieden genoeg ruimte voor meer vermogen en zijn goed te optimaliseren. Ook Seat beschikt over zogenoemde geknepen motoren. Dit zijn motoren die standaard af fabriek tegen een voordeligere prijs worden aangeboden maar minder vermogen leveren dan dezelfde motor die tegen een hogere prijs wordt aangeboden. Deze geknepen motoren bieden natuurlijk goede mogelijkheden tot een aanzienlijk hoger vermogen.

Garantie chiptuning

Om er zeker van te zijn dat u met een goed gevoel uw gechipte Seat instapt, biedt Digicar standaard levenslange garantie op alle software aanpassingen die wij bij uw Seat uitvoeren. Alle (chip)tuningen bij Digicar worden speciaal voor u op maat gemaakt en dit hebben we bovendien compleet in eigen beheer. Vakkennis en kunde in eigen huis aanwezig dus!

Digicar beschikt over de meest moderne apparatuur en een eigen 4x4 testbank waardoor het mogelijk is de hoogste kwaliteit maatwerk chiptuning te waarborgen.

Wilt u uw Seat laten chiptunen of bent u nog niet helemaal overtuigd? Neem vrijblijvend met ons contact op over de exacte mogelijkheden van uw Seat. Of zoek uw model hieronder op. Terwijl wij uw auto onderhanden nemen kunt u in onze wachtkamer plaatsnemen onder het genot van een kopje koffie, of kunt u bij ons een leen auto reserveren.

 

Neem contact op

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Terug brengen brandstofverbruik.

Extra vermogen is niet het enige wat chiptuning bij uw Seat kan opleveren. Chiptuning kan ook zorgen voor een mindering van het brandstof verbruik tot soms wel 10%. Het daadwerkelijke percentage dat uw Seat minder verbruikt is echter wel afhankelijk van externe invloeden en rijgedrag na het chippen. 100% zekerheid of garanties kunnen wij helaas dus niet bieden als het gaat om brandstof vermindering, dit wordt mede en teveel bepaalt door externe factoren.

Populaire modellen

Chiptuning Seat Leon

Als je aan Seat denkt, moet je bijna ook meteen aan de Leon denken. De iconische hatchback van Seat behoort al sinds de succesjaren van Seat tot het assortiment. Al vrij snel boden we voor de turbodiesel motoren mogelijkheden voor chiptuning. De welbekende TDI motoren die ook te vinden zijn in andere merken en modellen van de Volkswagen groep staan bekend om hun betrouwbaarheid en zijn dan ook zeer populair om gechipt te worden.

Verder zien we bij de (Seat Leon) ook de FSI, TSI en TSFI motoren terugkomen. Benzine motoren met een turbo motor zijn al vanuit het verleden zeer interessant om chiptuning bij uit te voeren waarbij resultaten voor zich spreken.

Chiptuning Seat Ibiza

De Seat Ibiza is eveneens een typerend en bekende variant uit het Seat Assortiment. Deze kleinere hatchback van Seat is al jaren een permanent onderdeel van het straatbeeld en tevens ook het eerste model van Seat dat in Nederland verkrijgbaar was.

Ook de Ibiza maakt gebruik van de bekende VAG motoren lijn zoals de TSI, TFSI, FSI en TDI blokken. Zowel de benzine als de diesel motoren (turbo uitgevoerd) zijn het dan ook absoluut waard om te chippen. De Ibiza komt dan ook met regelmaat voor bij Digicar en met Chiptuning kunnen wij uw Ibiza een veel mooier motorkarakter geven ten opzichte van het origineel.

Chiptuning Seat Toledo

De Toledo was een van de eerste Seat modellen. Deze Toledo diende als basis voor de succesvolle Leon. De Toledo is Seats vierdeurs gezinswagen die door de jaren heen verschillende vormen heeft gekend.

Motorisch zien we dezelfde bekende motoren weer terug zoals we die vinden binnen de gehele VW/ Audi groep. Mogelijkheden zijn er met onder andere chiptuning dus voldoende tot het realiseren van extra vermogen bij uw Seat Toledo.

Chiptuning Seat FR en Cupra

Zijn de standaard uitvoeringen van de Seat Leon en Ibiza niet snel genoeg? Dan bieden de FR en de Cupra varianten een mogelijk alternatief. Beide beschikken over een sportievere bodykit en krachtiger motoren. De FR is de eerste stap naar een snellere uitvoering, als u nog meer snelheid en sportiviteit wil kunt u gaan voor de Cupra.

Zoals aangegeven zijn deze auto’s uit zichzelf al vrij snel, maar waarom zou u er dan niet ook nog voor kiezen om hem te laten chiptunen? Ondanks dat beide auto’s snel zijn, is hier nog zeker niet het maximale uit gehaald en zit er nog verbetering in!

Wanneer u uw Seat door ons laat chiptunen wordt deze verder geoptimaliseerd en zal hij niet alleen beter presteren, ook zal het rijcomfort en plezier verder toenemen. Daarbij maakt u het verschil ten opzichte van andere liefhebbers!

 

Deel deze pagina