Naar inhoud
Mini Chiptuning Header Landingspagina

Chiptuning Mini

Chiptuning Mini - Wilt u op een voor u eenvoudige en snelle manier meer vermogen bereiken bij uw Mini? Dan is chiptuning de oplossing! Voor diverse modellen Mini’s bieden we interessante vermogens winsten en prestatieverbetering. Betrouwbaar performance oplossing middels Digicar maatwerk chiptuning.

Maatwerk chiptuning Mini

Wanneer u besluit uw Mini te laten chiptunen krijgt uw Mini meer pk en meer koppel. Een optimalisatie van af-fabriek software. Motorisch zelf passen we niets aan bij de Mini, het is de software van de auto die bij chiptuning wordt aangepast.

De ECU van de Mini wordt zodanig geoptimaliseerd dat uw Mini beter zal oppakken en sneller zal reageren van onderuit toeren, dit ter bevordering van het algehele rijcomfort. Verbetering bij Mini Chiptuning zet zich ook hoger in toeren door waardoor je het effectieve werkgebied van de auto groter maakt.

Mogelijkheden chiptuning Mini

Alternatief van maatwerk chiptuning bij Mini’s zijn zogenaamde powerboxen of voorgeprogrammeerde OBD software. Bij Digicar zijn geen voorstander van dergelijke standaard powerbox of tunings oplossingen. Een Powerbox of standaard Tuning software is niet geoptimaliseerd voor uw auto. Het heeft niets met fine tuning te maken of een optimale motorafstelling. Vaak zien we zelfs problemen ontstaan bij dergelijke middelen. Foutcodes of een tuning ten koste van motor of aandrijflijn.

Digicar werkt bewust alleen met maatwerk (Mini) chiptuning. Het sluit precies aan bij de fabriekinstellingen van uw BMW – Mini. Uitgangspunt is altijd optimalisatie van vermogensverloop gecombineerd met extra vermogen. Koppelverloop, ideale prestaties en betrouwbaarheid. Niet het maximaal haalbare Pk, maar een verantwoorde tuning aan de hand van uw wensen en prestatievoorkeur.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw Mini? Zoek hieronder uw model op of neem vrijblijvend met ons contact op.

 

Neem contact op

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Resultaat chiptuning Mini

Mini’s uitgerust met een turbodiesel- of benzinemotor met turbo zijn duidelijk en goed merkbaar te tunen en hierbij is chiptuning absoluut interessant. Duidelijk van meerwaarde.

Soms zijn er bij Mini zelfs goede mogelijkheden voor de non-turbo motoren. Soms betreft het hier namelijk Mini motoren die zogenaamd met geknepen motoren zijn uitgerust.

Een geknepen motor is een motor die door Mini zelf softwarematig wordt beperkt en zo met verschillende varianten vermogen kan worden aangeboden. Bij de varianten met het minst vermogen zijn dus soms forse vermogenswinsten te realiseren.

Een gechipte motor zal door de hele linie sterker en krachtig door de toeren lopen. Ook is er van onderuit al extra koppel beschikbaar. Ideaal in het dagelijks wegverkeer.

Waarom stelt BMW-Mini motoren niet optimaal af?

Een van de redenen waarom BMW Mini er voor kiest om chiptuning niet af-fabriek te doen zijn de bijvoorbeeld de geknepen motoren. Mini behoud hiermee zelf de marge op het vermogen en kan softwarematig meer diversiteit inbrengen zonder dure veranderingen in de productie. Diversiteit en keuzemogelijkheden binnen de modellen reeks.

Andere redenen voor BMW Mini zijn verschillen in wereldwijde regelgeving en het moeten functioneren van motoren in extreme omstandigheden. Ook zijn er grote verschillen in de kwaliteit van brandstoffen en motorolie. Qua afstelling wordt dus bewust gekozen voor een middenweg.

Wanneer er niet structureel het maximale van de BMW Mini wordt gevraagd (in zowel rijgedrag, externe omstandigheden en bij een lager onderhoudsniveau en een mindere brandstofkwaliteit) is er binnen deze ruime marge echter prima een verfijndere afstelling mogelijk. Digicar is u hier graag mee van dienst bij uw Mini.

Waarom Mini chiptuning Digicar

Waarom zou u uw Mini bij Digicar laten chiptunen? Om te beginnen heeft Digicar het beste te bieden voor uw auto. We onderscheiden ons met gedegen vakkennis, ruime ervaring en gaan aantoonbaar verder dan reguliere tuningsbedrijven. Ook is ontwikkeling van software volledig in eigen beheer en behoren de softwaremodificatie tot de top van automotive branche.

Wij kijken niet puur en alleen naar het maximaal haalbare vermogen, wij gaan voor het optimale vermogen en een ideale afstelling. De originele staat van uw Mini wordt gecontroleerd middels diagnose en we hanteren ten aanzien van chiptuning altijd maatwerk.

Iedere Mini en iedere motor is anders en heeft een andere gebruiksgeschiedenis. Geen voorgeprogrammeerde tuning dus. En altijd controle middels grondige diagnose. Digicar beschikt daarbij ook over een eigen 4x4 testbank en compleet ingerichte testarea.

Tenslotte bieden wij op alle software modificaties altijd levenslange garantie. Zolang u uw BMW-Mini rijdt en alleen om u nog meer zekerheid te bieden.

Mogelijk te chippen Mini uitvoeringen

Chiptuning Mini One

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Mini One? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

Chiptuning Mini Cooper

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Mini Cooper? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

Chiptuning Mini Cooper S

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Mini Cooper S? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

Chiptuning Mini Countryman

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Mini Countryman? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

Chiptuning Mini Clubman

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Mini Clubman? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

 

Deel deze pagina