Naar inhoud
Audi Header Landingspagina

Audi Chiptuning

Meer vermogen voor uw Audi? Digicar kan door middel van op maat gemaakte Audi Chiptuning uw auto net dat beetje extra geven waar u naar op zoek bent.

Audi Chiptuning houdt een optimalisatie van het vermogen in, specifiek Audi chiptuning Digicar gericht op uw wensen en behoeftes. De ontwikkeling van software is bij ons compleet in eigen beheer waarmee we ons onderscheiden binnen Nederlandse tuningsmarkt. Onze software aanpassingen voor uw Audi zijn dan ook van bewezen en uitstekende kwaliteit en gericht op het meest optimale resultaat. Met levenslange garantie!

Chippen Audi

Digicar is sinds 2004 actief op het gebied van automotive software en levert uitsluitend de hoogste kwaliteit software modificaties. Audi motoren zijn voor ons altijd al veelvoorkomende motoren geweest op het gebied van chiptuning en ook voor de nieuwste motoren bieden we natuurlijk zeer goede mogelijkheden ten aanzien van Audi tuning. De bekende TFSI, TDI, FSI, E-tron en Quattro uitvoeringen van Audi zijn uitstekend te optimaliseren bij Digicar.

Vermogenswinsten van 25-40% zijn vaak goed te realiseren bij Audi motoren, echter is dit ook mede afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en natuurlijk de conditie van uw auto. Nadat uw Audi motor getuned is zult u gelijk merken dat uw auto van onderuit beter oppakt met daarbij een aanzienlijk verbetert koppelverloop.

In het geheel een beter presenterende en renderende Audi motor.

Ontwikkeling Audi chiptuning

Digicar beschikt over de modernste technologie en diagnosesystemen waaronder een geavanceerde testomgeving. Hiermee kunnen wij bepaalde rijomstandigheden exact simuleren en technische data volledig monitoren. Uw Audi gaat bij ons niet eerder de deur uit totdat uw Audi voldoet aan onze kwaliteitseisen. Door kennis en techniek hebben we een duidelijke voorsprong in de markt.

Op de software aanpassingen die Digicar verzorgt bij uw Audi ontvangt u levenslange garantie. Wij staan voor de best mogelijke kwaliteit en de meest zorgvuldige werkwijze uit de markt.

Brandstofverbruik verminderen

Extra vermogen is niet het enige dat we met chiptuning voor uw Audi kunnen realiseren. Het uitvoeren van een maatwerk chiptuning voor uw Audi kan soms een brandstofbesparing van wel 5 tot 10% opleveren. Echter kan hierop geen garantie worden geboden, verbruik wordt namelijk sterk bepaald door verschillende (externe) factoren die het brandstofverbruik kunnen beïnvloeden.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op met ons voor de mogelijkheden met uw Audi of zoek uw model hieronder op.

 

Neem contact op

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Populaire modellen

Chiptuning Audi A1

De Audi A1, het ‘instap’ model van Audi maar zeker interessant om te laten chippen. Neem het kleinste blok van de A1, de 1.0 TFSI met 82 pk en 160 Nm standaard. Dit mag dan wel een relatief klein blok zijn, door chiptuning is hier nog wel genoeg extra vermogen uit te halen.

Chiptuning Audi A3

De Audi A3 rijdt al een tijdje rond, al sinds 1996 bieden we bij de turbo motoren van de A3 interessante vermogenswinsten door middel van chiptuning. Neem bijvoorbeeld de 1.8 turbo met standaard 150 Pk. Deze 1.8 20VT laat zich uitstekend optimaliseren. Na chiptuning zal het resultaat goed te merken zijn. Ook de nieuwere motoren zoals de TDI, TSI en TFSI bieden natuurlijk ook mooie resultaten op het gebied van vermogenswinsten.

Chiptuning Audi A4

Net als de A3 is de Audi A4 bij ons ook al jaren een vertrouwd gezicht op het gebied van chiptuning. Door de jaren heen heeft Audi de A4 continu door ontwikkeld en niet alleen Audi. Ook hier bij Digicar zijn we continu bezig met het door ontwikkelen van de software voor de Audi A4 ten behoeve van het meest optimale resultaat. Bij vrijwel ieder type A4 turbo motor, zowel de benzine- als dieselvariant kunnen we chiptuning dan ook aanbevelen, mits de staat van onderhoud tuning toestaat.

Chiptuning Audi A5

De “eerste” coupe van Audi sinds jaren en ook de A5 leent zich natuurlijk bij uitstek voor chiptuning. Gebaseerd op de A4 maar dan net met een sportiever uiterlijk. Motorisch gezien kun je dan ook eigenlijk niet achterblijven en we een op maat geschreven tuning laten we uiterlijk en rijeigenschappen prefect bij elkaar aansluiten. Met chiptuning van de A5 realiseer je naast sportievere rijeigenschappen ook meer rijcomfort en souplesse. Digicar is een erkend specialist en werkt in opdracht van menig VAG dealer.

Chiptuning Audi A6

Van Audi 100 naar de A6, al sinds het begin der Audi tijden is de A6 dus eigenlijk al een belangrijk onderdeel van de Audi collectie. De A6 staat bekend om zijn prestaties, ruimte en luxe. De prestaties zijn uit zichzelf al niet de minste, maar toch is chiptuning een ideaal middel om rijeigenschappen optimaal te laten aansluiten bij de eisen van de echte autoliefhebber.

Digicar heeft zijn sporen ruimschoots verdiend binnen de autobranche. We bieden u talloze referenties van tevreden Audi bestuurders van de A1 tot aan de A8.

Chiptuning Audi A7

De A6 niet sportief genoeg naar uw zin, dan is de A7 een goed alternatief. Op basis van de A6 is de A7 het modellenscala van Audi binnen gekomen. Na het succes van de A5 vond Audi het tijd voor een tweede, grotere coupe. Een gelikt, sportief uiterlijk in combinatie met zeer comfortabel rijgedrag maken van de A7 echt een top auto. Net als bij de A5 kunnen we middels chiptuning ook bij de A7 rijeigenschappen weer perfect laten aansluiten bij het karakter van de auto.

Chiptuning Audi A8

Bij het topmodel van Audi, de Audi A8, zien we extreme luxe en ruimte in combinatie met goede en krachtige motoren. Dit maakt ook dat de A8 het vlaggenschip van Audi is. Motoren kleiner dan 3.0L zijn niet te vinden en qua vermogen komen geen van de motoren echt Pk’s tekort. Desalniettemin is de A8 natuurlijk een prima auto om te chippen. De verschillende motoren laten het ruimschoots toe en het uiterlijk verdient ook de beste prestaties.

Chiptuning Audi RS modellen

De gemiddelde Audi is vaak al niet langzaam. Voor mensen die alleen genoegen nemen met het aller-snelste, is er de RS lijn van Audi. Laat zeggen de sportieve uitvoering van de standaard modellen van Audi, maar dan met een razend snelle motor en andere performance optimalisaties. Nog meer vermogen? Met Digicar chiptuning maken we echt het beest los!

Een voorbeeld van RS chiptuning? De winst na tuning van een RS6, een 4.0L met 560 pk en 700 Nm. komt bij ons op 679 pk en 902nm, een winst van maar liefst 119Pk en 202 Nm!

 

Deel deze pagina