Naar inhoud
Img 2959 Ford Chiptuning Header

Ford Chiptuning

Ford chiptuning - Meer vermogen voor uw Ford maar zonder dat u wat wil aanpassen aan de motor? Al eens gekeken naar wat chiptuning met uw Ford kan doen? Met Ford chiptuning maken we grote stappen voorwaarts qua vermogenswinst, rijcomfort en prestaties van uw auto. Een maatwerk software optimalisatie op basis van Ford fabrieksinstellingen.

Ford chiptuning bij Digicar

Ford is bij Digicar natuurlijk een veel voorkomend merk op het gebied van chiptuning. Middels Ford chiptuning zorgen we ervoor dat de software van uw Ford optimaal wordt afgesteld per toerental en per gaspedaalstand. Uw auto krijgt niet alleen meer vermogen, maar voelt ook een stuk comfortabeler aan in het dagelijks rijgedrag. Acceleratie van onderuit toeren is vloeiender en de reactie op het gas directer.

Alle software maakt Digicar speciaal op maat. Deze maatwerk werkwijze zorgt ervoor dat de levensduur van uw Ford niet nadelig wordt beïnvloed. Iedere auto is anders en dat vraagt dus ook om een zorgvuldige aanpak met chiptuning. Doordat Digicar met betrekking tot de ontwikkeling van tuning software alles in eigen beheer heeft is vakkennis in eigen bedrijf aanwezig. We weten wat we doen en staan voor kwaliteit en zekerheid.

Digicar perst niet het maximaal haalbare uit het motorblok, maar we realiseren een optimale verantwoorde afstelling. Gericht op extra rijcomfort en betere rijeigenschappen. Digicar houdt daarbij rekening met uw persoonlijke wensen en wij zijn alleen tevreden als u dat ook bent met de vernieuwde prestaties van uw Ford.

Vermogenswinsten Ford chiptuning

Kiest u ervoor om uw Ford te laten chippen, dan zal uw Ford als een compleet andere auto aanvoelen. Chiptuning zorgt ervoor dat uw Ford van onderuit beter oppakt en in een breder toerengebied optimaal presteert. Kortom het rijgedrag en rijcomfort verandert substantieel. De Ford vermogenswinst en koppelverbetering die we met onze chiptuning bereiken lopen op tot wel 35% (of zelfs meer bij zogenaamde geknepen motoren).

Tevens is het mogelijk dat uw Ford zuiniger kan gaan rijden na chiptuning. Echter is dit natuurlijk wel afhankelijk van uw rijgedrag en diverse andere omstandigheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Ford? Neem vrijblijvend met ons contact op of zoek uw model hieronder op voor de mogelijkheden.
 

Neem contact op

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom doet Ford dit niet?

Vraagt u zich af waarom Ford dit niet affabriek doet terwijl de voordelen van chiptuning toch zo mooi klinken? Ford heeft hier net als alle andere autofabrikanten hele goede redenen voor. Het is een keuze. Soms door Ford vanuit commercieel oogpunt of om kosten te besparen. Dit zien we bijvoorbeeld bij geknepen motoren. Eenzelfde type met diverse standaard vermogensvarianten zonder dat productielijn van het betreffende Ford type aangepast hoeft te worden. Dit ten behoeve van de diversiteit.

Andere redenen voor Ford om een ruime marge aan te houden zijn onder meer verschillen in wereldwijde omstandigheden, kwaliteit in brandstof en motorolie. Mate en kwaliteit van onderhoud en allerlei extremen zijn eveneens van invloed.

Zekerheid bij Digicar

Digicar biedt enkel en alleen de hoogst mogelijke kwaliteit Ford chiptuning aan. Deze kwaliteit garanderen wij door onze specialistische vaktechnische kennis en vakbekwame medewerkers. Verder zijn de systemen waarmee gewerkt wordt van topkwaliteit. Zo beschikken we over een 4x4 testbank waarmee we iedere rijsituatie kunnen simuleren. Ontwikkeling van tuningssoftware is in eigen beheer en staat in de hele automotive branche hoog aangeschreven.

Uw Ford gaat niet eerder weg tot wij het meest optimale resultaat hebben bereikt. Kwaliteit waarborgen wij door altijd levenslange garantie te bieden op al onze software aanpassingen aan uw Ford.

Ford motoren

Ford biedt verschillende motoren waarbij we met chiptuning iutkomst bieden tot meer vermogen door enkel de software te modificeren. Ford beschikt over verschillende turbomotoren, zowel diesel als benzine. Dit zijn de bij de diesel motoren bijv. de welbekende TDCI en TDDi motoren. De benzine motoren die mogelijkheden bieden tot chiptuning zijn de ST, RS, Ti-VCT motoren en tevens de laatste turbo EcoBoost blokken.

Chiptuning Ford Focus

Chiptuning Ford Focus - Uw Ford Focus wat exta vermogen geven? Al eens gekeken naar de mogelijkheden van chiptuning voor uw Ford Focus? Al sinds 2001 bieden zowel de turbo diesel- als de turbo-benzinemotoren mogelijkheden tot realiseren van meer vermogen en trekkracht door middel van chiptuning. Beschikt u over een turbo motor in uw Focus? Laat u informeren naar de mogelijkheden van Ford Focus chiptuning.

Chiptuning Ford Mondeo

De grote, ruime gezins- of zakelijke auto van Ford. Over het algemeen beschikken de meeste Mondeo’s over motoren met tunings potentie. Bij de Ford Mondeo zijn er al sinds 2000 mogelijkheden tot realiseren van meer vermogen via software optimalisatie. Bezit u een Ford Mondeo met een turbo uitgevoerde motor en bent u opzoek naar net even wat meer trekkracht of motorvermogen? Neem contact op met Digicar voor de mogelijkheden.

Chiptuning Ford Fiesta

Ook de Ford Fiesta beschikt over verschillende mooie motoren die we leuke vermogenswinsten kunnen bieden wanneer ze gechiptuned worden. Het kleinere broertje van de Focus bevat o.a. de welbekende TDCI Ti-VCiT en ST blokken maar ook de Duratec en STCi motoren die met chiptuning aanzienlijk beter zullen presteren.

Ford Mustang

Ergens staat nog het Ford logo op de auto maar verder is de Ford Mustang niet de doorsnee Ford die je iedere dag op straat tegen komt. De grote Amerikaanse V8 motoren beschikken misschien niet allemaal over een turbo, echter is er zelf zonder turbo nog een interessant aantal extra Pk’s uit te halen wanneer ze gechipt worden. Laat u informeren naar de mogelijkheden van Ford Mustang chiptuning.

Chiptuning Ford Bedrijfswagens (Transit – Connect - Custom)

Presteert uw Ford bedrijfswagen niet helemaal zoals u zou willen? Is wat meer trekvermogen welkom? Of mag het vermogensverloop net even vloeiender? Overweeg dan om uw Ford Transit door ons te laten chiptunen!

Mogelijk biedt chiptuning net dat beetje extra trekvermogen waar u naar opzoek was. Ford bedrijfswagens zijn populair om te laten chippen, na chiptuning pakt uw Ford niet alleen beter op, je creëert een groter werkgebied en de bedrijfsbus of camper zal comfortabeler aanvoelen. Vooral wanneer uw Ford bus of camper zwaar beladen en/of veel windweerstand heeft.

 

Deel deze pagina