Naar inhoud
Jaguar F Type Chiptuning Header

Jaguar Chiptuning

Chiptuning Jaguar - Besloten om uw Jaguar te upgraden met meer vermogen? Al gekeken welke uitkomsten er met chiptuning mogelijk zijn voor uw Jaguar? Chiptuning zal uw Jaguar aanzienlijk sportiever en krachtiger laten aanvoelen en het mooie is dat het een softwaremodificatie betreft. Geen fysieke motoraanpassingen noodzakelijk dus voor uw Jaguar.

Maatwerk Jaguar chiptuning

Als u opzoek bent naar een verantwoorde, veilige en chique manier om betere koppelwinst en vermogen te krijgen uit uw Jaguar motor, dan is maatwerk Jaguar chiptuning de perfecte oplossing. Veel modellen van Jaguar, specifiek de met een turbomotor uitgevoerde modellen, laten zich op uitstekende wijze optimaliseren middels onze tuning. Verrassende resultaten en prestaties die van zekere meerwaarde zijn voor een autoliefhebber.

Motorisch wordt er als aangegeven niets aan uw auto aangepast, bij chiptuning stellen we de software van uw Jaguar optimaal af, zodat de rijprestaties per toerengebied en versnelling er sterk op vooruit gaan.

Uw Jaguar zal van onderuit mooier oppakken en in een breder toerenbereik krachtiger aanvoelen.

Jaguar Chiptuning is echter veel meer dan alleen uw auto meer Pk en koppel geven. Middels chiptuning optimaliseren we motorprestatie met het oog op een beter en krachtiger koppelverloop, meer souplesse en meer rijcomfort.

Chiptuning Jaguar bij Digicar

Digicar is al jaren een bekende en prominente speler in de branche. We gaan veel verder dan reguliere tuningsbedrijven en ontwikkelen naast maatwerk op het gebied van prestatieverbetering (zoals chiptuning) ook softwarematige probleemoplossingen voor vakgarages, merkdealers en zelfs importeurs. We hebben kennis van zake en bieden u zekerheid.

Jaguars zijn op de straat niet de meest voorkomende auto’s. Toch is het bij Digicar zeker geen onbekend automerk.

Bij de turbomotoren van de diverse Jaguars is het chippen absoluut van meerwaarde. Digicar levert uitsluitend de hoogste kwaliteit chiptuning speciaal op maat geschreven. Een unieke modificatie en tuning voor iedere Jaguar. Maatwerk is noodzakelijk daar iedere motor toch weer anders is en softwareverschillen voor eenzelfde type Jaguar enorm kunnen zijn. Door maatwerk te leveren staan we garant voor het best mogelijke resultaat, op betrouwbare wijzen en rekening houdend met uw persoonlijke wensen en voorkeur.

U ontvangt op onze tuningsoftware garantie zolang u uw Jaguar in bezit heeft.

 

Neem contact op

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Is Chiptuning gevaarlijk?

Vraagt u zich af of chiptuning niet slecht of belastend is voor uw Jaguar motor? En waarom Jaguar dit zelf niet doet affabriek? De antwoorden hierop treft u onderstaand.

Om te beginnen is een goed uitgevoerde chiptuning niet slecht voor de auto, in tegendeel zelfs. Het gaat om fine-tuning, een optimale afstelling. Niet gericht om maximaal vermogen uit het blok te trekken. In het dagelijks verkeer profiteer je van een optimaal koppelverloop en zien we zelfs vaak dat een motor zuiniger gaat lopen. Het extra vermogen wordt vaak niet aangesproken, je merkt het verbeterde koppel.

Wanneer continu vollast wordt gereden en men het extra vermogen van de Jaguar continu aanspreekt is er wel meer belasting. Er komt dan immers meer kracht op de delen. In praktijk is dit bij vrijwel niemand het geval.

Jaguar kiest er heel bewust voor om een ruime marge aan te houden in de afstelling. Een compromis. Men houdt rekening met extremen die er zijn in bijv. weersomstandigheden, maar ook grote verschillen in olie- en brandstoffen. Onderhoudsniveau of onderhoudsdelen kunnen daarbij afwijken en ook in rijgedrag zien we soms extremen. Binnen die marge is middels chiptuning een verbetering mogelijk. Vereiste is dat dit met vakkennis en kunde wordt uitgevoerd.

Mogelijkheden chiptuning Jaguar.

Jaguar beschikt over vooral grotere motoren waarvan veelal supercharged zijn. Deze turbo motoren zijn de interessante motoren voor chiptuning. Hier zijn grote stappen in te maken qua vermogenswinsten.

Chiptuning Jaguar F-Pace

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Jaguar F-Pace? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

Chiptuning Jaguar F-type

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Jaguar F-type (S)? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

Chiptuning Jaguar S-type

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Jaguar S-type? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

Chiptuning Jaguar X-type

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Jaguar X-type? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

Chiptuning Jaguar XE

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Jaguar XE? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

Chiptuning Jaguar XF

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Jaguar XF? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

Chiptuning Jaguar XJ

Benieuwd naar wat chiptuning doet voor uw Jaguar XJ? Zoek hierboven uw model op of neem contact op.

 

Deel deze pagina